Til praktikpladsen

Munkegården samarbejder med en række samfundsansvarlige virksomheder og institutioner om i kortere eller længere tid at tilbyde beskæftigelsestilbud til unge med særlige behov. Vi kalder det "ekstern praktik", fordi praktikken foregår udenfor Munkegården.

For at se denne Facebook video skal du acceptere marketing cookies.

Administrer samtykke

For eleverne på Munkegården er det typisk meget attraktivt at komme i praktik og prøve kræfter med arbejdsmarkedet.

Elevernes forskellighed betyder, at der er stor forskel på, hvor lang tid der går, før det kan lade sig gøre for dem at komme i ekstern praktik hos en virksomhed eller institution.

En forudsætning for, at en praktikplads kan komme på tale er, at den unge igennem sit arbejde på en af skolens linjer har vist, at han/hun kan løse opgaver i lighed med dem, der vil blive stillet hos en praktikvært, og at eleven i det hele taget er indstillet på at leve op til de forventninger, der stilles til medarbejdere på en arbejdsplads.

​Kunne I tænke jer at være praktikvært?

Kontakt os meget gerne, hvis I kunne tænke jer at være praktikvært for elever fra Munkegården.​

Forhold vedr. praktikken som fx den ugentlige arbejdstid vil variere fra elev til elev - i overensstemmelse med formålet med praktikken.

Den Selvejende Institution Munkegården | Rugårdsvej 205, 5464 Brenderup | Telefon: 6444 1383 | Mail: kontor@munkegaarden.dk