Kollegieboliger til unge

Kan du klare dig i egen bolig, men bliver den daglige transport til og fra Brenderup for lang, kan du flytte ind i vores kollegiebolig.

I kollegieboligen har hver beboer sit eget værelse og deler opholdsstue, køkken og badeværelse med de øvrige beboere.

Hvem bor i kollegieboligen?

De unge, der bor i kollegieboligen, er fx i beskyttet beskæftigelse på Munkegården, i flexjob i en virksomhed i nærområdet eller under uddannelse på vores STU.


Hvis du kan klare dig i egen bolig

Boligen er for unge, der ikke har brug for vores botilbud med botræningen (SEL § 107), hvor medarbejdere fra Munkegården hjælper med eksempelvis vækning, madlavning og rengøring. Man skal kunne klare sig i egen bolig for at kunne bo i kollegieboligen - evt. med et tilvalg af socialpædagogisk støtte fra vores side.

Pris:

Huslejen til kollegieboligen betales af den unge selv.

Se pris og vilkår for leje

Munkegårdens kollegiebolig ligger på Mejerivej 15 i Brenderup. Man lejer for ét år ad gangen.

​Anders Karlsen er tidligere elev på Munkegårdens STU. I dag bor han på vores kollegie med et tilvalg af 85§-støtte, og arbejder i flexjob i Brugsen i Brenderup.
Klik på billedet og læs hans historie i Magasinet Ligeværd (pdf).

Mulighed for socialpædagogisk støtte i kollegieboligen

En del af de unge i kollegieboligen har tilvalgt personlig, socialpædagogisk støtte til fx rengøring, økonomistyring eller trivsels-samtaler. Støtten varetages af Munkegården og kan skaleres efter behov.

​Læs mere om §85-tilbudet

Den Selvejende Institution Munkegården | Rugårdsvej 205, 5464 Brenderup | Telefon: 6444 1383 | Mail: kontor@munkegaarden.dk